A Panaszkezelő.hu alapcsomagjával 1 bolt erejéig korlátlan mennyiségű fogyasztóvédelmi e-jegyzőkönyvet lehet gyártani, korlátlan ideig, INGYEN. Hogy mire kellenek ezek a jegyzőkönyvek?

Minden kiskereskedőnek minden egyes szavatossági időn belüli termékreklamációról kötelező jegyzőkönyvet rögzítenie, csakúgy, mint a hozzá beérkező panaszokról.

A Panaszkezelő.hu segítségével nem kell kézzel jegyzőkönyveket írkálni: online készíthet szabályos e-jegyzőkönyveket, amelyeket aztán e-mailben kiküld a rendszer a fogyasztónak. A kifogáskezelési és a panaszkezelési folyamatok minden finomságához, és egy bolthálózat komplex panaszkezelési látleletéhez csak a Prémium előfizetési csomagokkal lehet hozzáférni. Szeretnénk, ha most mindenki kipróbálhatná, milyen extrákat tud a Panaszkezelő, akár már 4900 forintos havi előfizetésért, ezért TAVASZI AKCIÓT hirdetünk.

INGYEN próbálgathatja a Prémium csomagot 1 hónapon át! Fogyasztóvédelmi e-jegyzőkönyvei automatikusan kimennek e-mailben, a rendszer figyelmeztet a határidőkre, és elképesztő grafikonokon vizsgálhatja boltja minőségi kifogásokról és panaszokról szóló statisztikáit!
Küldjön egy üzenetet május 20-ig a FB-on, és regisztráljon a Panaszkezelőre itt!
Az akció leírása
100% kedvezmény a FB-on elküldött üzenet napjától számított 30 napon keresztül érvényes a Prémium1 vagy Prémium2 díjcsomagba a boltok számától függően.
Ki veheti igénybe?
Bárki, aki regisztrál a www.panaszekezelo.hu oldalon, vagy már van lapcsomagos regisztrációja, és a FB-on 2019. május 20-án 24:00-ig üzenetben jelzi, hogy szeretne élni a lehetőséggel, és megadja e-mail címét és cége/boltja nevét.
Mi a teendő?
1. Küldjön üzenetet a FB-on a Panaszkezelő.hu-nak! Az üzenetben írja meg e-mail címét, boltja és cége nevét!
2. Regisztráljon az ingyenes alapcsomagra a Panaszkezelő.hu oldalon! (Ha már van alapcsomagos regisztrációja, akkor ezt a lépést hagyja ki!)
3. Az adminisztrátorok a FB üzenettől/regisztrációtól számított 12 órán belül átállítják előfizetési csomagját, amiről e-mail értesítést kapsz. Addig is barátkozhat a felülettel az alapcsomagos regisztrációval!
4. 30 nap múlva az előfizetési csomag automatikusan visszaáll az ingyenes alapcsomagra. Minden rögzített adat megőrződik, és ha előfizet Prémium csomagra, mindenhez hozzáfér, és mindent tud folytatni, amit a kedvezményes időszakban rögzített.